Werkwijze


Hoe werkt Lucide Home

Lucide Home heeft er voor gekozen te werken volgens het unieke Hands-on concept wat door het opleidingscentrum House of KIKI is ontwikkeld.

House of KIKI is bekend van de Televisieprogramma's ‘Uitstel van Executie’, ‘Huis te Koop’ en ‘TV makelaar’. Ook heeft House of KIKI een unieke samenwerking met NVM Makelaarsland.

Hands-on is aanpakken; niet adviseren maar doen; handen uit de mouwen steken. Lucide Home werkt zo voor een zo goed mogelijk resutaat en probeert van uw woning een plaatje te maken, zodat deze zo snel mogelijk tegen een zo hoog mogelijke prijs verkocht wordt.

Geheel vrijblijvend kom ik bij u thuis, dit kan overdag of 's avonds.

Tijdens dit kennismakingsgesprek ga ik met u de situatie en mogelijkheden bekijken.

Daarna ontvangt u een offerte waarin duidelijk de afspraken staan, wat u gaat doen en wat u door Lucide Home laat uitvoeren. 

Pas als de offerte door u ondertekend is, ga ik met u een afspraak inplannen om de woning te restylen. LET OP : Verkoopstyling is niet het opnieuw inrichten van de woning, maar zodanig presenteren dat de juiste focuspunten voor verkoop worden benadrukt.

Indien nodig worden er voor de restyling accessoires van Lucide Home gebruikt. U heeft daarbij de keuze om de benodigde accessoires te kopen of te huren.

Overige werkzaamheden die Lucide Home voor u kan uitvoeren zijn o.a. :

het maken van een fotoreportage, het verzorgen van 2/3 D tekeningen , schoonmaak / schilderen van de woning, tuinonderhoud , het leeghalen van de woning en opslag van meubels.

Naast de verkoopstyling kan ik voor u ook een aankoopinspectie doen in uw nieuw aan te kopen woning, of een startopname huurwoning voor u maken. Kijk hiervoor verder op de site.